Beweging

Ons lichaam is ontworpen om te bewegen.

Energieke handvatten

We zitten bijna de gehele dag

Ons lichaam is ontworpen om te bewegen. Born to run wordt er door veel wetenschappers beweerd. Ik ben het hier helemaal mee eens, met mijn passie voor hardlopen en bewegen. De kantoortuinen staan alleen vol met bureaus en stoelen. We zitten bijna de gehele dag en onze bilspieren zijn zo zwak dat we hier later problemen mee krijgen.

Maar wat heeft beweging met energie te maken? Het kost toch alleen maar energie? Het klopt dat bewegen energie kost, maar we staan vaak niet stil bij de positieve effecten die beweging op ons lichaam en geest heeft. Waarbij er weer nieuwe energie wordt gevormd. Daarnaast heeft bewegen een grote impact op ons mentale welbevinden. Er zijn wetenschappers die liever mensen in beweging zetten dan een antidepressiva voorschrijven. Bewegen zet het hele lichaam aan, er worden vele processen aangezet. Positieve gevolgen zijn; betere bloedsomloop, vergroting van je longcapaciteit, stimulans op de botopbouw, gunstig effect op de cellen, zenuwen en hormonen en ga zo maar door. De vraag is alleen hoeveel dien je te bewegen en wat voor soort beweging? Met het beoefenen van een krachtsport train je andere spieren en zet je andere processen in het lichaam aan dan bij rustig wandelen of yoga. De vraag waar je lichaam behoefte aan heeft is voor ieder mens uniek, toch is er een rode draad in te vinden die we je graag in de trainingen verklappen. Dus kom in beweging!

Met als kern Energie

Klik op een element en ontdek het

Met oog op de toekomst

Ontdek het boek

Buiten de energieke en interactieve workshops is mijn boek ook los te bestellen. In het boek vind je alles terug over de 6 verschillende elementen en bijpassende inspirerende opdrachten.

Via onderstaande link kunt u het inkijk exemplaar bekijken.

Ontdek hoe je grenzeloze energie kunt creëren met EnerG4life

Het delen van ervaringen en de kennis van ieder mens is een groot voordeel van het leren in groepen. Ook het gevoel van herkenning en erkenning is een mooi bijkomend effect, naast het sociale aspect van verbinding met mensen.

Maak verbinding en start jouw pad!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de workshops of andere diensten?

Contact gegevens

Neem contact met mij op en start jou pad naar een energiek leven.

Bel ons

+31 6 22926920

Mail ons

info@energ4life.com

Stuur direct een bericht