Zingeving

Zingeving is een van de meest invloedrijke elementop onze energie.

Energieke handvatten

Wat geeft jou leven zin?

Een ander woord voor zingeving is levensdoel of levensmissie. Ofwel wat geeft jouw leven zin? Waar sta jij iedere dag voor op? Het merendeel van de mens is niet altijd bezig met zijn levensdoel, sterker nog veel mensen hebben geen idee wat hun levensdoel is. En hoe weet je nu wat jouw eigen zingeving is? Dit is ook heel lastig om te weten of voelen. Veelal voel je dit in je lichaam, je gaat shinen en stralen als je ermee bezig bent, erover verteld of er over nadenkt.

Vaak kan je dit ook terug herleiden naar wat je als kind graag deed. Het kunnen ook de kleine projecten of doelen in je leven zijn die jouw energie geven om je bed voor uit te komen. Om beter bij je eigen zingeving of IKIGAI, zoals de Japanners het noemen te komen, dien je zelfonderzoek te doen. Zelfonderzoek door middel van het doen van activiteiten en naar je lichaam leren luisteren. Je kunt namelijk niet je zingeving zelf bedenken, je hebt het met name te doorleven en voelen. Bij de training maken we gebruik van een model dat veelal wordt gebruikt om jouw eigen zingeving te ontdekken en ervaren.

Zingeving is een van de meest invloedrijke element op onze energie.

Met als kern Energie

Klik op een element en ontdek het

Met oog op de toekomst

Ontdek het boek

Buiten de energieke en interactieve workshops is mijn boek ook los te bestellen. In het boek vind je alles terug over de 6 verschillende elementen en bijpassende inspirerende opdrachten.

Via onderstaande link kunt u het inkijk exemplaar bekijken.

Ontdek hoe je grenzeloze energie kunt creëren met EnerG4life

Het delen van ervaringen en de kennis van ieder mens is een groot voordeel van het leren in groepen. Ook het gevoel van herkenning en erkenning is een mooi bijkomend effect, naast het sociale aspect van verbinding met mensen.

Maak verbinding en start jouw pad!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de workshops of andere diensten?

Contact gegevens

Neem contact met mij op en start jou pad naar een energiek leven.

Bel ons

+31 6 22926920

Mail ons

info@energ4life.com

Stuur direct een bericht