Kirsten

Werk samen met mensen in één missie voor de beste toekomst. ​

Leer mij kennen

Wie is Kirsten?

Graag wil ik mijzelf introduceren en jullie meenemen in mijn reis naar EnerG4life. Mijn naam is Kirsten Schaft, geboren in Zaandam (1987) en afgestudeerd in Finance & Investments aan de Erasmus Universiteit (2009). Later heb ik de opleiding HBO- leefstijlcoach (2022) gedaan.

Ik was 22 jaar toen ik afstudeerde en dan ligt de hele wereld voor je open. Wat ga je doen? Of wat wordt er van je verwacht? Je hebt mooie papieren op zak, woont in een rijk land en met je gezondheid is alles goed. Na mijn studie besloot ik bij een bank te gaan solliciteren waar ik ongeveer 13 jaar met plezier gewerkt heb. Ik was gewend om hard te werken en continue productief te moeten zijn, deals te doen en om met deadlines te werken. Deze drive in combinatie met mijn leergierigheid en nieuwsgierigheid zorgde er voor dat ik veel bereikte op zakelijk gebied.

Al vanaf mijn studententijd verdiepte ik mij naast de gewone literatuur ook in persoonlijke ontwikkeling. Ik was nieuwsgierig naar de psychologie van de mens naar communicatie en gedrag, en bovenal naar de algehele gezondheid van de mens.

Na een reis door Zuid-Afrika werd ik geraakt door de kinderen die straalde van energie en geluk, terwijl zij niks hadden. Ik had op papier alles; een goede baan, groot huis, voldoende geld, een grote sociale vriendengroep, liefdevolle ouders en een goede gezondheid. Ik hield van uitdagingen en avontuur. Maar toch was er iets wat ik miste, ik voelde geen echte voldoening grotendeels in mijn (werk)leven.

Story Teller

Mijn baan opgezegd, mijn huis verkocht en ik ging ondernemen!

Ik heb meerdere keren het roer drastisch om gegooid, naarstig op zoek naar hetgeen wat ik dan miste. Mijn baan opgezegd, mijn huis verkocht en ik ging ondernemen! Ik dacht dat dat het was. Maar toen ontdekte ik dat zelfstandig werken in combinatie met de financiële-wereld niet de juiste combinatie voor mij was.

Door de jaren heen ben ik mij steeds meer in voeding, hardlopen en de psychologie gaan verdiepen. Ik begon dagelijks te mediteren en schrijven, ik was nieuwsgierig en leergierig naar de vitaliteit van de mens. In de Corona-periode was er ineens die rust waardoor ik tot besef kwam dat ik van mijn passie mijn werk wilde maken, en ben ik gestart met een HBO opleiding tot Leefstijlcoach. Mijn energie was veelal laag in de Corona-tijd door een gebrek aan sociale contacten en avonturen en activiteiten waar ik altijd van genoot.

Tijdens mijn opleiding kwam ik er achter dat er meerdere aspecten zijn die jou voldoende levensenergie geven en dat dit soms complexe materie kan zijn. Ik ben in de boeken gedoken en heb veel wetenschappelijke artikelen gelezen om meer kennis te weten te komen over onze energie. 

Terug naar mijn zoektocht van wat ik miste. De afgelopen Corona periode heeft mij doen beseffen hoe eenzaam je je kan voelen. Toen de lockdown inging voelde ik mij geen onderdeel meer van groepen, zoals je collega’s en hardloopmaatjes. Dit zorgde bij mij voor een energielek. Doordat ik het gevoel had niet in verbinding te zijn ervaarde ik somberte en futloosheid. Ik vroeg mijzelf af of ik op de juiste plaats zat met mijn werk. Ben ik het werk gaan doen omdat het van de omgeving en maatschappij verwacht werd? En hoe kwam het dat ik in mijn werk niet altijd mijn energie en of ei in kwijt kon?

Ik hou van kennis delen, spreken voor groepen en in verbinding te zijn met mensen. Ik bleef ondertussen nieuwsgierig naar vitaliteit en levensenergie. Daar ligt mijn passie en mijn kracht om deze kennis met de mensen te delen. In mijn vrije tijd ben ik gestart met het opzetten van EnerG4life. Zonder energie kan je vrij weinig en dat heb ik zelf mogen ervaren in de Corona-periode. Mijn motto is ook; een eigen pad ontstaat door erop te lopen en dit is mijn pad. Ik wist dat hier een carrière switch stond te wachten. Ik ben trots dat ik het lef heb gehad om het roer om te durven gooien en te gaan kijken wat deze keuze mij brengt. Mijn missie is om ieder mens energie voor het leven te geven. Want dat verdien je!

Het lijkt mij onwijs leuk om kennis te maken en jou te mogen helpen bij een energiek leven.

Mijn Droom

Mijn droom is dat ieder mens doet waar hij of zij gelukkig van wordt en over voldoende levensenergie beschikt. Ik zou het fantastisch vinden als iedereen beter voor zichzelf zou zorgen en bewuste keuzes durft te maken. Oftewel de regie durft te pakken over zijn of haar energie! Uiteindelijk wordt iedereen hier energieker van.

Hoe mooi zou het zijn als de mensen fitter en gezonder zijn? Dat we ons meer verbonden voelen met onze naasten en meer levensvreugde ervaren.

Daarnaast heb ik de droom om Casa Vitalidad te realiseren in Spanje. Een community waar je je thuis voelt en waar je kan zijn wie jij bent. Er is de mogelijkheid om mee te doen aan activiteiten als wandelen, fietsen, yoga, hiken, kookworkshop en meditaties. Er is ook de gelegenheid om te kunnen werken of juist de ontspanning op te zoeken. Je kan hier ook trainingen volgen of één op één coaching. Wat voorop staat is dat mensen vooral plezier en meer levenslust ervaren.

Maak verbinding en start jouw pad!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de workshops of andere diensten?

Contact gegevens

Neem contact met mij op en start jou pad naar een energiek leven.

Bel ons

+31 6 22926920

Mail ons

info@energ4life.com

Stuur direct een bericht