Verbinding

In verbinding staan met mensen geeft ons energie en plezier.

Energieke handvatten

Kom in verbinding

Mensen zijn van nature kuddedieren en willen graag onderdeel van de groep zijn. Sterker nog in de oertijd leefde we als kudde en hadden we elkaar nodig om te kunnen overleven. Op dit moment is er een sterke invidualistische kentering aanwezig in de maatschappij. 

Te denken valt aan de vele eenpersoonshuishoudens, het alleen sporten (fitness, hardlopen, wielrennen), het thuiswerken en ga zo maar door. Het is zeker niet erg om dingen ook alleen te doen, alleen we vergeten soms wel eens dat de mens van nature een groepsdier is. In verbinding staan met mensen geeft ons energie en plezier. Sterker nog sociale steun is één van de sterkste berschermende factoren tegen psychische klachten. Ook onderzoeken naar de gevolgen van eenzaamheid leggen het belang van sociale contacten nogmaals bloot. We zien dus wel het belang van sociale connecties in, maar in de praktijk doen we er weinig mee. Daarnaast is het ook van belang om met jezelf in verbinding te zijn. Hoe doe je dit dan? En wat houdt dit in? Dat leg ik je graag uit in mijn training. Ook behandelden we hoe je meer bij jezelf kunt komen en doe je waar jij intern gelukkig van wordt. Kortom kom in verbinding! Dit is ook precies de reden waarom de trainingen uit groepstrainingen bestaan, om onderdeel van die groep te zijn en sociale steun en support te mogen ontvangen.

Met als kern Energie

Klik op een element en ontdek het

Met oog op de toekomst

Ontdek het boek

Buiten de energieke en interactieve workshops is mijn boek ook los te bestellen. In het boek vind je alles terug over de 6 verschillende elementen en bijpassende inspirerende opdrachten.

Via onderstaande link kunt u het inkijk exemplaar bekijken.

Ontdek hoe je grenzeloze energie kunt creëren met EnerG4life

Het delen van ervaringen en de kennis van ieder mens is een groot voordeel van het leren in groepen. Ook het gevoel van herkenning en erkenning is een mooi bijkomend effect, naast het sociale aspect van verbinding met mensen.

Maak verbinding en start jouw pad!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de workshops of andere diensten?

Contact gegevens

Neem contact met mij op en start jou pad naar een energiek leven.

Bel ons

+31 6 22926920

Mail ons

info@energ4life.com

Stuur direct een bericht