Herstel

We hebben zoveel prikkels te verwerken dat ons brein dit niet meer aan kan.

Energieke handvatten

Herstel op de laatste plaats?

Dit element staat vaak bij veel mensen op de laatste plaats. Rusten, slapen, herstellen en even niks doen, zijn bezigheden die veel mensen zonde van hun tijd vinden. 

Maar juist herstel is zo belangrijk voor jouw eigen energiebalans. We proberen zoveel mogelijk te doen op één dag en alles zo efficiënt mogelijk. Als we dan op slaap kunnen besparen qua tijd, houden we meer tijd over voor de “nuttige” dingen van de dag. Dit is de gedachte die bij veel mensen leeft; slapen en rusten doen we wel een ander moment. Onze omgeving maakt het voor ons ook niet makkelijk. Niet alleen slaapgebrek is bij veel mensen aanwezig maar ook het brein staat de hele dag aan. We zijn continue aan het denken, piekeren, analyseren en nog een keer overdenken. We hebben circa 60.000 gedachten op een dag en we krijgen meer dan 174 kranten aan informatie binnen. We hebben zoveel prikkels te verwerken dat ons brein dit niet meer aan kan. Daarbij gaan we ook nog eens korter slapen zodat ons brein niet kan herstellen. 

Kortom we maken onszelf ziek en creëren een Burn-out als je niet op tijd op de rem trapt. Maar hoe voorkom je dit nu? En wat gebeurt er met je lichaam bij stress of in een burn out? En waarom krijgt de ene persoon een Burn-out en de andere niet bij dezelfde omstandigheden. Op deze vragen komen we terug in de trainingen en we gaan aan de slag met praktische tools en tips. Ook gaan we dieper in op onze slaap en behandelen we effectieve manieren om te herstellen.

Met als kern Energie

Klik op een element en ontdek het

Met oog op de toekomst

Ontdek het boek

Buiten de energieke en interactieve workshops is mijn boek ook los te bestellen. In het boek vind je alles terug over de 6 verschillende elementen en bijpassende inspirerende opdrachten.

Via onderstaande link kunt u het inkijk exemplaar bekijken.

Ontdek hoe je grenzeloze energie kunt creëren met EnerG4life

Het delen van ervaringen en de kennis van ieder mens is een groot voordeel van het leren in groepen. Ook het gevoel van herkenning en erkenning is een mooi bijkomend effect, naast het sociale aspect van verbinding met mensen.

Maak verbinding en start jouw pad!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de workshops of andere diensten?

Contact gegevens

Neem contact met mij op en start jou pad naar een energiek leven.

Bel ons

+31 6 22926920

Mail ons

info@energ4life.com

Stuur direct een bericht