Voeding

Laat voeding ons medicijn zijn en medicijn niet onze voeding.

Energieke handvatten

Wat is jouw voedingspatroon?

De Griekse arts Hippocrates had de volgende uitspraak; Laat voeding ons medicijn zijn en medicijn niet onze voeding. Iedereen kent het wel bij een beetje hoofdpijn of spierpijn grijpen we al snel naar een paracetamol. We willen zo snel mogelijk weer de oude zijn. We gaan hier al snel voorbij aan het signaal van het lichaam. Wat wil het lichaam zeggen als je hoofdpijn hebt? Naast het feit dat we graag snel naar de quick fix stappen, vinden we gezond eten ook een hele uitdaging. Het is op dit moment ook een hele jungle aan gefabriceerde suikers en vetten. Hoe blijf je ondanks al die lekkernijen op een gezond gewicht? Hoe weersta je de supermarkt? De mens is de afgelopen jaren alleen maar dikker geworden. Wat heeft het lichaam nu echt nodig om voldoende energie uit voeding te halen? Op al deze vragen gaan we dieper in tijdens de traingen. Ook behandelen we de laatste trends zoals Intermitted Fasting, koolhydraatarm en eiwitrijk eten.

We leggen het belang van een stabiele bloedsuiker uit, en het verband met Diabetes Type 2. Als laatste behandelen we welke voedingsstoffen ons lichaam beïnvloeden en welke op een positieve of negatieve manier ons energieniveau beïnvloeden. Kortom als je meer inzicht wil hebben in je voedingspatroon en daar zoveel mogelijk energie uit wil halen, raad ik je deze training zeker aan! Je wilt je lichaam toch voeden met de beste producten?

Met als kern Energie

Klik op een element en ontdek het

Met oog op de toekomst

Ontdek het boek

Buiten de energieke en interactieve workshops is mijn boek ook los te bestellen. In het boek vind je alles terug over de 6 verschillende elementen en bijpassende inspirerende opdrachten.

Via onderstaande link kunt u het inkijk exemplaar bekijken.

Ontdek hoe je grenzeloze energie kunt creëren met EnerG4life

Het delen van ervaringen en de kennis van ieder mens is een groot voordeel van het leren in groepen. Ook het gevoel van herkenning en erkenning is een mooi bijkomend effect, naast het sociale aspect van verbinding met mensen.

Maak verbinding en start jouw pad!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de workshops of andere diensten?

Contact gegevens

Neem contact met mij op en start jou pad naar een energiek leven.

Bel ons

+31 6 22926920

Mail ons

info@energ4life.com

Stuur direct een bericht