Energie

Energie is de brandstof van het leven.

Energieke handvatten

Energie raakt een keer op

Energie is de brandstof van het leven. Ik noem het dan ook wel levensenergie of levensvreugde. Als je veel energie hebt, is er veelal ook veel levensvreugde aanwezig. Je straalt. Maar hoe houdt je je energie op peil in deze maatschappij? Vandaag de dag zijn we met van alles bezig, we willen een groot sociaal netwerk, we willen er goed uitzien, we willen voldoende sporten, we willen carrière maken en ohja we hebben ook nog een gezin te onderhouden. Tsja kan dat allemaal wel? De energie raakt namelijk toch echt een keer op.

Elke gedachte, emotie en gedrag heeft een positieve of negatieve lading op je lichaam en geest. Wij als mens hunkeren voornamelijk naar de positieve energie. Helaas hebben veel mensen te kampen met vermoeidheid. Dit kan een signaal zijn van een verkeerd energiemangement. Stress is hier ook een bekend voorbeeld van en duidt op een onbalans in je lichaam en geest. Om tot voldoende energie te komen is het van belang dat je lichaam en geest in balans is. Het fijne en mooie is dat je zelf je eigen energiebalans deels kan sturen, je hebt niet altijd alles in de hand maar wel een groot deel. In de trainingen zullen we ons gaan focussen op de zes elementen die van invloed zijn op jouw energiebehoefte. De elementen worden verder kort toegelicht. Ik zie energie als Kern, met de zes elementen eromheen. Waarbij de elementen onderling in verbinding met elkaar zijn. Onthoud dat zonder energie je net als een lege telefoonbatterij niet veel kunt doen. Dus alles begint bij energie, voordat je kunt werken aan de andere elementen die je energie nog verder kunnen verhogen. Gun jezelf die energie en levensvreugde en kom in beweging!

Met als kern Energie

Klik op een element en ontdek het

Met oog op de toekomst

Ontdek het boek

Buiten de energieke en interactieve workshops is mijn boek ook los te bestellen. In het boek vind je alles terug over de 6 verschillende elementen en bijpassende inspirerende opdrachten.

Via onderstaande link kunt u het inkijk exemplaar bekijken.

Ontdek hoe je grenzeloze energie kunt creëren met EnerG4life

Het delen van ervaringen en de kennis van ieder mens is een groot voordeel van het leren in groepen. Ook het gevoel van herkenning en erkenning is een mooi bijkomend effect, naast het sociale aspect van verbinding met mensen.

Maak verbinding en start jouw pad!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de workshops of andere diensten?

Contact gegevens

Neem contact met mij op en start jou pad naar een energiek leven.

Bel ons

+31 6 22926920

Mail ons

info@energ4life.com

Stuur direct een bericht