Mindset

Een gezonde en gelukkige geest is van onschatbare waarde.

Energieke handvatten

Ons brein is mysterieus

Een gezonde en gelukkige geest is van onschatbare waarde en toch behandelen we hem vaak niet zo. Wat is nu een gezonde geest? En wat heeft mindset met je energie te maken? Op deze vraag is geen kort antwoord te geven, maar het komt erop neer dat hoe jij tegen jezelf praat, denkt en voelt, je eigen energie kan verhogen of verlagen. Oftewel als jij boos en afwijzend naar jezelf bent, zal jouw energie niet gaan floreren, maar voel je je eerder futloos en laag in je energie. Onze denkwijze en de manier hoe wij tegen onszelf kijken en denken is van cruciaal belang voor je energieniveau.

Ons brein is mysterieus. Het brein is namelijk neuroplastisch, kort gezegd betekent dit dat onze hersenen deels vormbaar zijn, althans de verbindingen. Het is erg fijn dat ons brein neuroplastisch is, hierdoor kunnen we gedragsveranderingen doorvoeren en onszelf ook dingen aanleren. Hoe je het beste gedragsveranderingen door kunt voeren zullen we uitgebreid bespreken bij de training over dit element. Onze eigen gedachten kun je ook als medicijn zien. Ze zijn onwijs krachtig en kunnen je zelfs beter maken. Het omgekeerde kan ook voorkomen, dat je jezelf ziek praat en denkt. Bij dit element zullen we het gaan hebben over het meest krachtige instrument waarover wij allemaal beschikken, ons brein. We geven praktische tools hoe we ons brein het beste kunnen inzetten zodat ons energieniveau verhoogd kan worden.

Met als kern Energie

Klik op een element en ontdek het

Met oog op de toekomst

Ontdek het boek

Buiten de energieke en interactieve workshops is mijn boek ook los te bestellen. In het boek vind je alles terug over de 6 verschillende elementen en bijpassende inspirerende opdrachten.

Via onderstaande link kunt u het inkijk exemplaar bekijken.

Ontdek hoe je grenzeloze energie kunt creëren met EnerG4life

Het delen van ervaringen en de kennis van ieder mens is een groot voordeel van het leren in groepen. Ook het gevoel van herkenning en erkenning is een mooi bijkomend effect, naast het sociale aspect van verbinding met mensen.

Maak verbinding en start jouw pad!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de workshops of andere diensten?

Contact gegevens

Neem contact met mij op en start jou pad naar een energiek leven.

Bel ons

+31 6 22926920

Mail ons

info@energ4life.com

Stuur direct een bericht