Voor bedrijven

Vitale mensen maken een vitale organisatie en vice versa

EnerG4life voor bedrijven

Vandaag de dag kampen veel bedrijven met een hoog ziekteverzuim

1 Op de 6 werknemers kampt met een Burn-out. De kosten voor een burn-out zijn gemiddeld al snel €70.000 voor een organisatie.

Verminder de kans op Burn-Outs

Geef positieve energie in het leven

Verklein het ziekte verzuim

Verminder de werkdruk bij collega's

De positieve kracht

Mensenlijk leed

Naast het financiële leed is het menselijke leed groot en niet in geld uit te drukken. Het zorgt voor extra werkdruk bij andere collega’s, andere planningen en verlies van continuïteit naar klanten. Als gevolg hiervan kan er binnen de organisatie een minder fijne werksfeer ontstaan. Dit als gevolg van de hogere werkdruk en stress bij de andere collega’s. Gevolgen hiervan kunnen zijn dat er een hoger verloop in personeel ontstaat en dat het bedrijf minder aantrekkingskracht heeft gekregen voor personeel alsook de klanten. Dit is natuurlijk niet wenselijk voor een bedrijf en haar werknemers.

Je hebt allemaal vitale medewerkers, zij voelen zich goed, ze zijn trots, ze stralen plezier uit en hebben de energie om een stapje extra te zetten. De werknemers zijn effectiever en creatiever en zullen zich meer inzetten voor de organisatie. Resultaat voor het bedrijf; minder ziekteverzuim, productiever en minder verloop. Daarnaast een gezondere bedrijfscultuur en meer binding van werknemers met het bedrijf. Vitale werknemers zijn een magneet voor nieuwe vitale werknemers.

Als resultaat van de training kun je verwachten;
Een hoger energieniveau
Creatiever brein
Rustigere geest
Meer positivisme en zelfvertrouwen

Merken met grenzeloze energie

Recente workshops

Lees hier onder verslagen van de recente workshops en proef de sfeer.

Start-up Nijmegen
Deze groep van 12 deelnemers, variërend van ondernemers tot mensen in loondienst, genoot van een interactieve sessie vol boeiende opdrachten...
Rabobank Utrecht
In deze inspirerende sessie lag de nadruk op ademhaling en mindset, waarbij we ons concentreerden op het behouden van focus gedurende de dag en het omgaan met innerlijke rust. Ondanks de omvang van de groep, stond...
Plan jou workshop!
Het delen van ervaringen en de kennis van ieder mens is een groot voordeel van het leren in groepen. Ook het gevoel van herkenning en erkenning is een mooi bijkomend effect, naast het sociale aspect van verbinding met mensen.
Energieke handvaten

Ontdek het boek

Buiten de energieke en interactieve workshops is mijn boek ook los te bestellen. In het boek vind je alles terug over de 6 verschillende elementen en bijpassende inspirerende opdrachten.

Via onderstaande link kunt u het inkijk exemplaar bekijken.

Maak verbinding en start jouw pad!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de workshops of andere diensten?

Contact gegevens

Neem contact met mij op en start jou pad naar een energiek leven.

Bel ons

+31 6 22926920

Mail ons

info@energ4life.com

Stuur direct een bericht

23 September 2023 | Start-up Nijmegen

Dompel jezelf onder in de energieboost workshop die recentelijk plaatsvond bij Start-up Nijmegen! 

Deze groep van 12 deelnemers, variërend van ondernemers tot mensen in loondienst, genoot van een interactieve sessie vol boeiende opdrachten.

De workshop, ontworpen om theorie en praktijk met elkaar te verbinden, bood een unieke ervaring waarin deelnemers hun eigen energie op een persoonlijk niveau ontdekten. Het voelen en ervaren stond centraal, waardoor de impact van de Energy Boost Workshop direct merkbaar werd. 

Een onvergetelijke belevenis die deelnemers dichter bij hun eigen energie bracht!

Kirsten creëerde een veilige en warme omgeving die uitnodigend was voor veel interactie.

Ze heeft veel kennis in huis

Een dosis aan energie die zij uitstraalt, je gaat daar vanzelf in mee

Heel leerzaam en nuttig, ik heb mij geen seconde verveeld

21 December 2023 | Rabobank Utrecht

Bij Rabobank Nederland in Utrecht hebben we onze Energy Boost Workshop gebracht voor een groep van 40 analisten met diverse leeftijden.

In deze inspirerende sessie lag de nadruk op ademhaling en mindset, waarbij we ons concentreerden op het behouden van focus gedurende de dag en het omgaan met innerlijke rust. Ondanks de omvang van de groep, stond de workshop garant voor een inspirerende ervaring, waarbij deelnemers handvatten kregen om hun energie te optimaliseren en een gebalanceerde mindset te cultiveren.

Nuttige en bruikbare tips

Ilonka

Reflecteren heeft mijn ogen geopend en dit ga ik dagelijks toepassen

Tom

Wat een heerlijke energie en enthousiasme straalt Kirsten uit, erg inspirerend. De eigen ervaringen van Kirsten die ze deelt maakt het erg menselijk en nuchter

Sjef